Helloooo

Nu är jag tillbaka! Jag har superhumör idag faktiskt, första gången på länge... Elr thyp en vecka men aaa. Idag ska jag träffa Malin! Åhh, hon e underbar, jag tänkte dra hem till henne, hennes kusiner är också där typ, dem är roliga, hihi! Går väl i släkten.. Jag ska också till stallet idag men får se när det blir, antingen vill jag ju åka nu elr sent men de e så skumma typer där så blir nog senare när jag vet att jag inte behöver vara själv där nere.

Igår var det prewiew på "Hotter Than Fire" m. Eric Saade! SHIT! Av det lilla hörde kommer det nog bli Erics bästa låt hittils..! Jag orkar inte skriva om hela förra veckan, den bestod ändå av enbart plugg typ ;s Jag hade NO-prov i tisdags och No-läraren sa att jag gjorde bra ifrån mig, sen är hon översnäll så det kan lika gärna vara ett E men hon såg att jag hade pluggat en massa till det. Junie åkte ju till Thailand i onsdags, saknar henne en massa! Men om man tänker posetivt är det snart bara en vecka kvar! Har sjukt mkt o berätta för henne, haha. Alla andra tycker nog det är väääldigt ointressant men hon är en söt flicka, hon har samma intressen som jag!

Jag återkommer ikv, ska ringa min moder nu, hihi :'3

Puss!



Kanske

Jag kommer tillbaks senare... Veckan har bokstavligt talat varit en skidbacke, jag skriver när jag sitter i liften påväg upp igen.

Jag finns och mår bra.

Bara inte tillräckligt...

Eric Saade -

Snart släpps Hotter Than Fire!
Singelrelease om 8 dagar, 16 timmar, 47 minuter

..

..

GRATTIS FRIDA!

Jag har inte känt dig så länge och inte förens i sommar börjat umgås med dig typ men vill att du ska veta att du är en underbar och rolig människa som är värd det bästa. Jag finns alltid för dig och tack för alla härliga stunder Frida Camilla Hynninen!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg<3



Förlåt....

Förlåt för att jag inte bloggat! Igår hann jag inte, vakna sent, ingen dator och fullt upp i skolan, direkt till stallet och direkt till Anna när jag duschat. Hos Anna var det mysigt! Vi kollade på The Vampire Diaries och åt japanskt ute med hennes syster också och sen kolla vi på en massa Disneyfilmer. Elr aa. Aladdin och Lejonkungen, awesomeness. På morgonen sen så kolla vi på Trassel och Vampire Diaries igen. Sen åkte jag hem. Duscha, fixa mig och så. Ikväll kommer Frida och sover här, myyyyysigt! <3



Godnatt!

Hade silverchampoo i håret när jag duschade. Ska nog fortsätta med det, jag fick lixom mer lyster av det! :D 
Haha, behövde bara berätta de xd

PUUSSS!


Hittade denna bild på datan precis nu, tycker om den faktiskt. Lite beskärning så kanske ny profilbild på fb? <3