Vi som vill ha en "Han <3"

Nu är jag hemma från att ha träffat Frida. Det var mysigt! Det är ju första gången vi träffat varandra själva och det var riktigt kul! Få lära känna och komma närmare henne, puss på rumpan!

Vi var först i Sollentuna o åt där. Prata en massa och sen drog vi till Edsberg och åkte hem sen. 

Nu ska jag fixa lösnaglar och plugga, puss! <3



Edsberg'

Jocke o Danne banga så drar till Edsberg o träffar endast Frida istället! Så nu ska jag faktiskt åka men puss!

btw; inget o berätta om dan den var sjukt tråkig.. Dessutom är det lite synd om mig för är helt mörbultad! Först kändes det bara i ryggen men har också sjukt med träningsvärk... Fast ryggen är värst.. Kan knappt böja mig ned för jag har så ont.. :'( 

Aja, pusshej <3

Jag o Frida<3


Bussen'

Har varit på museum hela dan med skolan och sitter på bussen Påväg hem. Skönt! Hörs när vi kommer hem <3

Väntar på Eric

Godmorgon! Just nu sitter jag och väntar på Eric, han var just på Vakna Med The Voice och är påväg till Mix Megapol nu :)

Idag börjar jag iaf 25 över 9 så de är skönt! <3


1 dag och 4h till "Saade Vol.2" släpper!



Urklassning


Hurtigkurre

ASSO FY! 
Haha men asso du anar inte hur irriterande folk kan vara ibland. I skolan tog nåra mina nycklar och tog ut allt ur mitt skåp typ, dem tog också min mobil. Kittlade och höll i mig så jag ramla. Jag är fortfarande öm i ryggen.. Och sen har jag lektion så är tvungen att lämna allt. När jag får mobilen har dem messat och ringt varenda människa på min kontaktlista så jag har slut på pengar. Det var absolut inte länge sen pappa fyllde på med 195 spänn så om jag säger att jag har slut nu så måste jag betala... Så när jag ska gå 45 min efter att jag egentligen skulle slutat pga. FUCKING tekniken. Så jag blev uppriktigt ledsen.. Skynda hem, äta, packa, dra till vällingbyhallen med Frida. Pga. mig så kom vi för sent också... Där skulle vi gå på ett aerobicspass som hette multi för första gången men som tur var så hade de inte hunnit börja :)

Sen när jag vart hemma så har jag bara suttit här, ätit och duschat.. Nu blir det sängen! ;D

Imorn ska jag iaf träffa Jocke, Frida o Danne :)

Pusshej <3





Igår!

Dåså, nu har jag lite tid att skriva ett inlägg om igår.. :)

Först på morgonen så åkte jag till stallet med min mor. Det var storm och regnade så vi tog bara in ponnyn för att pyssla om henne lite. Mira hade inte ätit nånting av sin frukost (Som eg. skulle vart kvällen men kvällsfodrarn måste ha tagit fel) så det låg betfor och så i krubban. Hon hade ätit i princip ingenting. När vi tog in henne så åt hon inte osv. Jag funderade på om hon kunde vara sjuk men jag känner min ponny och ser sånt. Vi hittade inte heller tempen, haha. Sen kom jag på att saltstenen var borta så nån måste ha lagt den i krubban och då hade saltstenen smält i vattnet. Såklart hon inte ville äta!


Mitt söta charmtroll!
*



Efter lunch så träffa jag Junie. Vi åkte till Hässelby och träffa Danne en timme. Det var roligt! Hihi, roligt folk asso ;) Sen åkte vi till Hässelby Gård och åt innan vi tog tunnelbanan till Alvik. Vi skulle ju träffat Nicole och Sofie i Globen men dem gick på samma tåg så vi allihopa tog tåget in till Globen tillsammans. När vi kom in dit så drog dem, töntarna.. ;)

Vi gick och kolla på showen. Alltså älska! I pausen när vi går i annexet så kommer Sofie och Nicole och säger att jag är med på omslaget av en bok. Så jag köpte den :)

Sen var det show igen och vi fick stjuss hem av Junies snälla pappa! :D

Längst ner till höger är det jag och Mira.


God Morgon!

Vaknade för en halvtimme sen... I dag börjar jag kl 9 så hinner nog med ett till inlägg sen! :D