Hasselbacken!

Hejhej, den här dagen har varit,, ok.. 
Vissa människor är bara sååååååååå irriterande och skyller på oss för sina misstag. Det blir lite jobbigt när alla går emot en för de... 

Nejmen snart ska jag till Hasselbacken (farmor och farfars landställe). Där är dock internet väldigt dåligt så vi får se hur det blir med bloggandet.. Aja, måste packa klart nu. PUSS!


Men hej!

Just nu sitter jag och kollar på idol på tv4 play, eftermiddagen har varit bra, spenderad med Frida, Junie och lite Ina! Jag, Frida och Junie gick runt lite i Edsberg och spela in en galen film, två tillomed först! ;)
Sedan gick jag o Junie hem till Junie och åt och efter det mötte vi Ina och Frida vid Edsberg C. Vi gick till Shell en stund bla. Frida är så sjuk! Hon skratta så mkt så hon grät. Det låg 5 tårar på bordet efter hennes skrattattack.. När Ina gick hem sprang vi efter nån random människa till Gärdeskolan (tror jag de hette ?) och var där en stund. Vi hittade en bandyklubba som jag och Frida delade på hälften. Frida tog sin halva med hem som souvenir och jag lade min del på ett hemligt ställe och ska se om den är kvar nästa gång jag åker dit. Spännande elr vad?!
Efter det hämtade min mor mig i Edsberg C och så hade jag en skön hemfärd i bil för en gång skull! Det är så skönt för eftersom hon bor så långt bort så orkar inte mina föräldrar hämta mig men idag var hon ändå i närheten så jag fick åka bil hem! 

Nu ska jag sova. PUSS!

btw; duktiga jag PLUGGADE 30 min på bussen idag när jag skulle till Sollentuna! :DDD


HOST ursäkta kvaliten...

Mellanlandar <3

Bussen går om 7! Ska till Edsberg (min kärlek) o träffa Junie!

Stallet

Hej! Idag har jag träffat min käraste ponny, hon är helt klart värd en guldstjärna <3 Vi red i skogen bla. Det finns inte så mycket att berätta men det var superkul! Rima gick och Magda, jag, Junie o Ina red! Tycker synd om Rima som fick gå hela men Magda har galen ponny och vi andra har andras hästar så det är lite svårt.. ;)

Just nu tänkte jag försöka somna till Idol så jag är utvilad imorn. pusshej!

btw; Även om ingen bryr så är Eric Saade värd att bli nämnd för att Eric har sin första konsert utanför norden i november! GRATTIS! ..och ja. JAG ÄLSKAR ERIC SAADE!


Ida på Miras rumpa!

Lycklig igen!

Idag har det inte hänt mkt, jag har bara varit i skolan och hemma precis som igår. Jag är sååååååå stolt över mig! 

Förra veckan var en pissvecka, jag ville praktiskt taget ta mitt liv.. I söndags pratade jag om det med Junie och sedan min mor och allt blev mycket bättre, 2 av dem mest viktiga presonerna i mitt liv! Mamma peppade mig i söndags och jag bestämde mig för att ta tag i mitt liv, ta tagi praktiskt taget allt. Man kan ju inte vara lycklig när man inte har orken och försöker vara det ;)

Idag däremot så gjorde jag mer i skolan än hela resten av tiden i skolan än så länge+att jag pluggade en massa hemma+att jag tränade idag! 

Det blev FML till LML på två dar endast pga. inställning!
Glöm inte det!



Nytt hår jaoo!

Hej! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min hemkunskap. Tråkigt asso...
Jag klippte mig ju o så idag, superglad chey!
Annars har det i princip inte hänt någonting, jag var inte ens hungrig nu ikv så jag åt ett äpple till middag... Kanske inte det bästa men aja, jag var inte hungrig xd

Aja, nu ska lilla Ida läsa! ;*



Klippklipp, slingsling!

Hej! Just nu sitter jag hemma och försöker plugga franska.. Har inte fått nåt gjort typ men jag har försökt! Ikv ska jag försöka mer! Men nuuu... ska jag till Linda och klippa mig, ska även slinga blondare, jag börjar få utväxt!

Sen blir det också skönt för mitt orangea ska bort! Hejhej! 

Dååååååå ses vi ikv! :*


Precis nu..

Hihi, nyshopppad! :D

Idag är jag en glad tjej! Jag har köpt en massa saker när jag var i barkarby med mor och far. Jag fick även ett linne och en jacka!

Ett hett tips! Man kan köpa ett linne på Stadium för 40:- och 3 linnen för 100:-, billigt elr vad?!


Min ny älskling <3

Jag har köpt: 
Linnen - Svart/vitt randigt, gult 40kr/st
Jacka - Fjällräven Vet inte 2500kr elr nåt :S
Byxor - Adidas 190kr

Glaaaaaaaad chey!